Hoppa till innehåll


Foto

RTO Fantasy IV 2006


  • Stängt ämne Detta ämne är stängt
108 replies to this topic

#101 Da'Ghault

Da'Ghault

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 051 Inlägg:
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm

Postad 04 mars 2006 - 15:51

Lorden har ingen ward save även om den räknas som en demon i varken Hordes of chaos eller demonic legion. Tar man dock denna gift, så får man den fulla belöningen som den skulle gett normalt. För demonic legion alltså 4+ ward save och för Hordes of chaos demon only lista får den 5+ ward som inte tas bort av magiska vapen.

Du får gärna skicka in en ny lista, men du behöver inte kalla den ny eftersom jag inte sett röken av din gamla ännu.wink.gif
True line of sight. Vilket lysande påhitt.

#102 Crispus

Crispus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 173 Inlägg:
  • Gender:Male

Postad 04 mars 2006 - 16:47

QUOTE (Da'Ghault @ Mar 4 2006, 15:51 )
Du får gärna skicka in en ny lista, men du behöver inte kalla den ny eftersom jag inte sett röken av din gamla ännu.wink.gif


Den skickades igår, visserligen har mailservern hållt på och krånglat. Skickar igen från annan adress.

#103 Da'Ghault

Da'Ghault

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 051 Inlägg:
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm

Postad 04 mars 2006 - 19:25

Fortfarande inte fått något. Testa skicka direkt till mig i stället för att skicka via RT's mail adress som vidarebefodrar mailen. Det är kanske det som är felet.
daghault@yahoo.se
True line of sight. Vilket lysande påhitt.

#104 AlFiKa

AlFiKa

    Advanced Member

  • Admin
  • PipPipPip
  • 3 017 Inlägg:
  • Gender:Male

Postad 06 mars 2006 - 18:36

Hur är det med magic Resistance?
Skall de räknas in i kompen (damsel samt Holy Icon) som dd.
Björn Ericson
SWFBR - Admin
The 9th Age - Army Design Team
Förening: GoB Syd

#105 Da'Ghault

Da'Ghault

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 051 Inlägg:
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm

Postad 06 mars 2006 - 18:56

Magic resistance räknas inte in.
True line of sight. Vilket lysande påhitt.

#106 AlFiKa

AlFiKa

    Advanced Member

  • Admin
  • PipPipPip
  • 3 017 Inlägg:
  • Gender:Male

Postad 06 mars 2006 - 20:00

QUOTE (Da'Ghault @ Mar 6 2006, 19:56 )
Magic resistance räknas inte in.


Ok tack.

Räknade på vinterslagslistan som där hade 12, tog bort 100p (en scroll och bågmen) å fick nu 3,7 blink.gif

Gjorde några ändringar å vips var kompen uppe i 22. thumb.gif
Björn Ericson
SWFBR - Admin
The 9th Age - Army Design Team
Förening: GoB Syd

#107 Drottningmodern

Drottningmodern

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 40 Inlägg:

Postad 08 mars 2006 - 10:45

Räknas kostnaden för ev kaosmärkning annan än undivided på en kaosenhet in i priset, dvs är den kompgrundande eller räknas den som en upgrade. Märket finns ju där redan i form av undivided, det är ju inget man direkt köper till.

#108 Da'Ghault

Da'Ghault

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 051 Inlägg:
  • Gender:Male
  • Location:Stockholm

Postad 08 mars 2006 - 11:00

Mark som kostar något extra räknas som upgrade precis som magiska banner, spawnings etc.
True line of sight. Vilket lysande påhitt.

#109 Sebastian.G

Sebastian.G

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 504 Inlägg:
  • Gender:Male
  • Location:Helsingborg/Sockholm/Shanghai
  • Interests:Warhammer, Poker, Fotboll, Partey, Musik, Psykologi

Postad 18 mars 2006 - 09:13

hmm, tänkte bara kolla om treemannen kommer att få s&s, hittade nämligen den här direwolfen på twf.

http://www.geocities...faqs/we_faq.txt

QUOTE
Q. Can the Treeman and Treeman ancient stand and shoot the Strangle-
Root attack?
 
A. Yes. The Strangle-Root attack is described as a "specialized
Shooting attack," which would (absent a specific rule
to the contrary) allow it to stand and shoot.
S. Wood Elf Army Book page 19


Ursäkta om den här redan har postats, men har inte sett det iaf.
As seen on Facebook.

Där jag är är det alltid bäst.




1 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 1 gäster, 0 anonyma medlemmar