Hoppa till innehåll


Foto

Asf/asl Och Choir/aquiesence


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Mikael.K

Mikael.K

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 093 Inlägg:
  • Gender:Male
  • Location:Eskilstuna

Postad 16 mars 2015 - 20:12

Hej! 

 

Dök upp en frågeställning om vad som händer när executioners får choir/aquiescense på sig. Förutom random movement, påverkas de på annat sätt? Vi diskuterade kring följande två alternativ:

 

1. De slåss verkligen sist - ASF/ASL tar ut varandra, de slåss i initiative order ---> slår sist för att de får ASL från spellen.

2. Påverkas inte då man inte kan få flera ASL på sig, de har redan den regeln pga sina great weapons.

 

Nu gjorde inte det här någon skillnad i resultat, men kan vara bra att veta i vilket fall som helst :) 

 

Tack på förhand!


Medlem på föreningen Timewarp i Eskilstuna

Spelar Vampire Counts, Dark elves och WoC

#2 Raptor

Raptor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 090 Inlägg:
  • Gender:Male

Postad 16 mars 2015 - 20:56

Står i SWFAQ.

Man kan bara ha ASL/ASF en gång, så dom slår i initiativordning, precis som vanligt.


//The Kaj

 

ETC Team Sweden 2011 - Dark Elves
ETC Team Sweden 2012 - Dark Elves
ETC Team Sweden 2013 - Vampire Counts
ETC Team Sweden 2015 - Dark Elves
ETC Team Sweden 2016 - Captain

ETC Team Sweden 2017 - Daemon Legions

Swedish Champion 2014/2017

8th edition Rank: #1
 

The deviant seek but one place.

 


#3 Mikael.K

Mikael.K

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 093 Inlägg:
  • Gender:Male
  • Location:Eskilstuna

Postad 16 mars 2015 - 20:58

Ok, tack Kaj :) Då körde vi rätt.


Medlem på föreningen Timewarp i Eskilstuna

Spelar Vampire Counts, Dark elves och WoC




1 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 1 gäster, 0 anonyma medlemmar