Hoppa till innehåll


Foto

Unbreakable Karaktärer


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Addebaba

Addebaba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 122 Inlägg:

Postad 04 februari 2013 - 10:58

Hej,
Har letat utan att hitta, vad sker om en Unbreakable karaktär joinar en icke Unbreakable enhet?

#2 Xyn

Xyn

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 334 Inlägg:
  • Gender:Male
  • Location:Uppsala

Postad 04 februari 2013 - 11:43

"A unit composed of entierly Unbreakable models is immune to Pshyc. and passes all Break tests automatically, no matter the odds !" Är första stycket under Unbreakable s 78.

I ditt fall så bör det bli så att enheten räknas inte som unbreakable och därav inte får de bonusar som nämns ovan.

Team Primo Victoria


ermahgerd.png
 


#3 Screamer

Screamer

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 598 Inlägg:
  • Gender:Male
  • Location:Lund

Postad 04 februari 2013 - 14:09

Ingenting. Unbreakable gäller inte (måste vara alla modeller), inte heller ITP (måste vara majoriteten av modeller).

#4 Addebaba

Addebaba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 122 Inlägg:

Postad 05 februari 2013 - 08:50

Tänkte ta en till fråga här så slipper jag starta en ny tråd.

Lord Kroak i Lizardmen har följande:

* Ifall han får en IF räknas spellen bara som Failed och man slår inte på tabellen.
* På hans spell står det att han kan kasta spellen så många gånger per turn som han vill, sålänge han har tärningar.

Betyder det att han får fortsätta kasta den spellen även om han misslyckas med en spell? Arméböckerna trumfar väl regelboken?

Input på detta?

#5 Screamer

Screamer

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 598 Inlägg:
  • Gender:Male
  • Location:Lund

Postad 05 februari 2013 - 12:58

Bra fråga. Men jo, du har nog rätt, arméböcker ska ju trumfa regelboken.

#6 eldrak

eldrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 481 Inlägg:
  • Gender:Male

Postad 05 februari 2013 - 13:39

Eller så menar de att han får kasta så många gånger han vill fram till att han misslyckas med ett försök.
Mer exakt formulering?




1 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 1 gäster, 0 anonyma medlemmar